Herplaatsingen

Ook onze cattery moet er aan geloven om met enige regelmaat een kat te herplaatsen.
De ene keer omdat we nieuwe lijnen moeten introduceren om vanzelfsprekend het risico op inteelt zo laag mogelijk te houden, een andere keer omdat een kat zich door een wisselende groepssamenstelling niet meer op haar/zijn gemak voelt en ongelukkig is en soms omdat poes of kater lekker van een welverdiend ‘pensioen’ mag gaan genieten.
Hoewel we het elke keer weer moeilijk vinden om ‘onze’ furrballs te laten gaan, staat het belang van de betreffende kat altijd voorop!
Als we een kat willen herplaatsen, vind je die dan ook op deze pagina.

Ukkepuck, roepnaam ‘Puck’
Ze spint zodra je haar oppakt, is enorm aanhankelijk en een echte schootkat!

Puck was echter een érg nerveuze mams dus we hebben lang getwijfeld of we nog een nestje van haar wilden. Inmiddels hebben we besloten dat we haar dat niet nog eens willen aandoen, dus nu kan Puck van een leven als huisdier gaan genieten.

Puck in inmiddels verhuisd naar naar nieuwe plekje en helemaal in haar element.

Pumpkin, roepnaam ‘Pompoes’
Van haar hebben we ons allereerste nestje gehad en door deze ervaring besloten we met de Sibeer te willen blijven fokken.

Pumpkin is een ontzettende knuffel, maar vond de groepsdynamiek teveel worden, ze probeerde voortdurend ‘moeder overste’ te zijn en dat werd door de rest van de groep niet geaccepteerd. Buiten dat werd ze er vooral ook zelf echt niet gelukkig van.

Inmiddels heeft Pumpkin geweldig personeel gevonden dat helemaal gek is met haar.